Klassikkovideo: Pepe menettää malttinsa totaalisesti – potkii törkeästi maassa makaavaa vastustajaa

Tänään sunnuntaina 40 vuotta täyttävä Pepe kuuluu niihin pelaajiin, joita muut vihaavat, mutta omat rakastavat.

Laadukkaana mutta tuittupäisenä topparina tunnettu Pepe on herättänyt koko uransa tunteita puolesta ja vastaan. Kenties synkin hetki Pepen uralla tapahtui vuonna 2009, kun hän kohteli väkivaltaisesti Javier Casqueroa LaLigan ottelussa Getafea vastaan.

Pepe työnsi Casqueroa selästä rangaistusalueella tasatilanteessa olleen ottelun ratkaisuhetkillä. Sen jälkeen hän potkaisi tätä selkään ja tallasi hänen päälleen, koska Casquero filmasi Pepen mielestä tilanteessa. Paikalle ryntäsi Casqueron joukkuetoveri Juan Angel Albin selvittelemään tilannetta. Kaiken toilailunsa huipuksi Real-toppari löi vielä Albinia leukaan.

TSEKKAA TÄMÄ:

”Kun rikoin Casqueroa rangaistuspotkun arvoisesti, minusta tuntui siltä, että olin vastuussa Madridin mestaruushaaveiden kariutumisesta. Olin turhautunut”, hän selitteli jälkikäteen toilailuaan.

Pepelle mätkäistiin lopulta kymmenen ottelun pelikielto riehumisestaan.

Pepen ura jatkuu edelleen ja vieläpä korkealla tasolla, vaikka ikävuosia tuleekin tänään mittariin jo 40. Hän pelaa tätä nykyä kotimaansa huippuseura FC Portossa.

LUE MYÖS: Herkullisia kampanjoita ja tarjouksia löydät Kampanjat-sivuiltamme!

Pepe potkii Javier Casqueroa törkeästi

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliVideo: Midtjyllandin Stefan Gartenmann iski pallon kliinisellä tarkkuudella omiin
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Ole Gunnar Solskjaer estää maalinteon eeppisellä liukutaklauksella – ulosajohan siitä seurasi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän