Pelivihje: EURO 2020 -finaali

Futiksen EM-kisojen finaali taistellaan Italian ja Englannin välillä sunnuntaina Wembley Stadiumilla kello 22:00. Molempien taival finaaliin on ollut vähintäänkin tyylikäs – ja vastakkain onkin ehdottomasti kaksi turnauksen parasta joukkuetta.

ILMAINEN EURO 2020 -KISA: Voita 50 000€!!

Italia on ihastuttanut turnauksessa aktiivisella pelillään. Joukkue on päässyt Mancinin alaisuudessa catenaccion varjoista eroon. Tulokset puhuvat puolestaan, sillä edellisestä tappiosta on aivan käsittämättömät 33 ottelua!

Englanti on ollut etenkin puolustus suuntaan todella väkevä: vasta välierässä Tanskaa vastaan Jordan Pickford sai kaivaa pallon selkänsä takaa Mikkel Damsgaardin unelmavaparin jäljiltä.

Kokoonpanotilanne ei käännä kelkkaa merkittävästi suuntaan tai toiseen. Ainoastaan Leonardo Spinazzolan akillesjännevamma lienee mainitsemisen arvoinen, Spinazzolan ollessa yksi turnauksen parhaimmistosta, mutta Emerson paikkaa häntä. Erikoistilannepelaaminen tulee olemaan erityisen mielenkiintoista: Harry Maguire on vahva ilmassa, kuten Tanska-pelissä nähtiin, mutta nyt vastassa on topparipari vailla vertaa. Giorgio Chiellini ja Leonardo Bonucci taistelevat oman maalin edustalla viimeiseen saakka.

Odotettavissa on aktiivista tekemistä molemmin puolin, ja tylsää matsia ei takuulla nähdä. Englannin harteilla lepää lievä ennakkosuosikin viitta, ja Englannin mestaruus kertoimella 1,84 voikin olla oiva pelivalinta matsiin. Kotietu ja maan historian ensimmäinen EM-finaali antaa englantilaisille kieltämättä etua. Pelivalinta tähän matsiin löytyy kuitenkin maalimäärä-osastolta: vetokupongille isketään ”Molemmat joukkueet tekevät maalin” -veto, josta on tarjolla reippaasti yli kakkosen kerroin. Uskotaan, että näiden kahden timanttisen jengin välillä verkko heiluu molemmissa päissä.

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin (2.17)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

ILMAINEN EURO 2020 -KISA: Voita 50 000€!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here