Paulus Arajuuri sivuun Armenia-ottelusta – Kapteeni Sparvin pelikunto kysymysmerkki

Paulus Arajuuri ei pysty pelaamaan tiistaina, kun Huuhkajat kohtaavat Armenian elintärkeässä EM-karsintaottelussa Turun Veritas Stadionilla.

Viimeistään Markku Kanervan aikakaudella Suomen maajoukkueen ehdottomien avainpelaajien joukkoon noussut Arajuuri joutui tulemaan vaihtoon lauantain Bosnia-ottelun avausjaksolla. Tarkemmin sanottuna kyseessö on vasemman polven nivelkapselivamma.

– Hän ei ole huomenna pelikykyinen. Niin vakavasta vammasta ei kuitenkaan ole kyse, että karsinnat olisivat hänen osaltaan ohi, ”Rive” Kanerva kommentoi STT:n mukaan.

Arviolta 2-4 viikkoa sivussa olevan Arajuuren lisäksi Suomelta saattaa puuttua myös keskikentän keskustasta tärkeä palanen, kun kapteeni Tim Sparvin pelikunto on epävarma.

– Pelikunto ei ole paras mahdollinen. Testaamme tänään treeneissä ja katsomme, miltä tuntuu. Selkä on tällä kertaa kunnossa, mutta nyt kyseessä on pohje, Sparv sanoi viitaten aiemmin vaivanneeseen selkävammaansa.

Sen sijaan vatsataudin takia lauantain ottelusta sivuun jäänyt Lassi Lappalainen on tervehtynyt. Takaisin maajoukkueen mukaan liittynyt liukasliikkeinen nuorukainen edustaa seurajoukkuetasolla MLS:n Montreal Impactia, jossa hän pelaa lainalla Serie A -seura Bolognasta.

Armenia-otteluun kannattaa saapua ajoissa

Suomen ja Armenian välinen kohtaaminen käynnistyy tiistaina Turussa kello 19:00. Kyseessä on elintärkeä ottelu molemmille joukkueille, sillä Suomi on tällä hetkellä J-lohkon kolmannella sijalla, kaksi pistettä Armeniaa ja Bosnia ja Hertsegovinaa edellä.

Ottelun tärkeys näkyi myös lipunmyynnissä, sillä Veritas Stadion myytiin loppuun erittäin nopeasti. Palloliiton tiedottaja Mikael Erävuori kehoittaakin Turun Sanomien haastattelussa katsojia saapumaan ajoissa paikalle.

– Mikäli reilut 7 000 katsojaa saapuu tasaisena virtana, jonoja turvatarkastuksiin tuskin syntyy. Kehottaisin katsojia tulemaan paikalle viimeistään tuntia ennen h-hetkeä, jotta näin tapahtuisi, Erävuori ohjeistaa.

Paulus Arajuuri ei pysty pelaamaan tiistaina

Jos upotettu twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – –

Lue myös: Loukkaantumiset eivät jätä Neymaria rauhaan – tällä kertaa kuukauden huili

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here