Loukkaantumiset eivät jätä Neymaria rauhaan – tällä kertaa kuukauden huili

Neymar loukkaantui sunnuntaina, kun Brasilia ja Nigeria kohtasivat Singaporessa pelatussa ystävyysottelussa. (Kuva: Getty Images)

Loukkaantumiset eivät tunnu jättävän brasilialaistähti Neymaria millään rauhaan. Tuorein vamma syntyi sunnuntaina pelatussa ystävyysottelussa.

Brasilian ja Nigerian kohtaaminen sai ikävän sivujuonteen heti alussa, kun Neymar joutui tulemaan vaihtoon jo 12. minuutin kohdalla. Viimeisten kausien aikana lukuisista vammoista kärsinyt brassitähti on PSG:n tiedotteen mukaan sivussa noin neljä viikkoa. Syynä on magneettikuvauksen avulla takareidestä löydetty vamma.

Mikäli sairasloma kestäisi tasan kuukauden, jäisi Neymarilta väliin ainakin neljä Ranskan liigan ottelua sekä PSG:n kaksi seuraavaa Mestarien liigan ottelua.

Pariisilaisten hyökkäyspää on muutenkin kärsinyt loukkaantumisista, sillä Neymarin lisäksi myös Julian Draxler, Edinson Cavani ja Kylian Mbappe ovat olleet loukkaantumisten vuoksi sivussa viimeaikaisista otteluista.

Loukkaantumiset riivaavat Neymaria

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – –

Katso myös: Georginio Wijnaldumilta häikäisevä maali EM-karsinnoissa – katso video!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here