Paulus Arajuuri sopimukseen HIFK:n kanssa

Huuhkajat-legenda Paulus Arajuuri pelaa ensi kaudella Ykköstä. Arajuuri solmi HIFK:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Entinen Huuhkajien kippari Paulus Arajuuri pelaa ensi kaudella Ykköstä HIFK:n riveissä. Arajuuri siirtyy HIFK:n riveihin paikallisvastustaja HJK:sta, jossa hänen roolinsa jäi viime kaudella loukkaantumisten myötä pieneksi.

HIFK tippui viime kauden päätteeksi katastrofaalisen Veikkausliiga-kauden päätteeksi Ykköseen. Nyt seuraa hakee uutta nostetta nuorella ryhmällä, johon Arajuuri tuo aimo annoksen kokemusta.

”HIFK:n uusi projekti tuntui kokonaisuutena todella innostavalta ja mielenkiintoiselta. Seurassa on uusi, nuori ja innokas valmennus sekä pelaajisto, jossa on hienoa saada olla mukana. Minulla on kova hinku pelata jalkapalloa sekä päästä tekemään töitä nuorten pelaajien kanssa. HIFK kuuluu seurana ilman muuta pääsarjatasolle kaikilla mittareilla ja teemme kaikkemme, että se myös mahdollisimman pian taas siellä pelaisi”, Arajuuri veisteli HIFK:n tiedotteessa.

34-vuotias toppari on pelannut urallaan 58 A-maaottelua, joissa hän on tehnyt kolme maalia. Seurajoukkuetasolla hän on muun muassa voittanut Puolan mestaruuden sekä Tanskan cupin.

LUE MYÖS: Herkullisia kampanjoita ja tarjouksia löydät Kampanjat-sivuiltamme!

HIFK julkisti Paulus Arajuuren sopimuksen

Mikäli tviitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliVideo: Oliver Antman teki komean maalin Groningen-debyytissään
Seuraava artikkeliVideo: Kaan Kairinen osui Sparta Prahalle heti ensimmäisessä sarjaottelussaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän