Umpisurkeaa kautta pelaava Everton varmisti paikkansa Valioliigassa torstai-iltana. Se sai kotifanit juhlimaan nurmelle.

Everton kaatoi kotikentällään Crystal Palacen numeroin 3-2 (0-2) Valioliigassa torstai-iltana.

Vierasjoukkue Crystal Palace johti avausjakson jälkeen 0-2 Jean-Philippe Matetan ja Jordan Ayewin maaleilla. Toisella jaksolla Everton kuitenkin heräsi. Michael Keane kavensi 54. minuutilla ja Richarlison tasoitti 75. minuutilla. Jean-Philippe Matet teki helpottavan 3-2-voittomaalin 85. minuutilla.

Samalla Everton nousi 39 pisteeseen, jonka myötä sarjapaikka on varma ennen sunnuntain päätöskierrosta. Norwich ja Watford putoavat varmasti, ja kolmas putoaja on Leeds tai Burnley.

Ottelun jälkeen Evertonin kannattajat ryntäsivät kentälle, ja näytti siltä kuin joukkue olisi voittanut mestaruuden. Videokameroihin taltioitui myös tilanne, jossa Evertonin kannattaja provosoi Crystal Palacen päävalmentaja Patrick Vieiraa, joka suivaantuneena potkaisee.