30-vuotias brittihyökkääjä Patrick Bamford nousi sunnuntaina otsikoihin uskomattoman tyylikkäällä maalillaan FA Cupissa.

Ledds kaatoi vieraissa Peterborough Unitedin numeroin 0-3 (0-1) FA Cupin 3. kierroksella sunnuntaina. Toisen jakson alussa nähtiin loistelias maali!

Leeds-toppari Ethan Ampadu lähetti pitkän pallon omalta kenttäpuoliskolta. Patrick Bamford otti pallon rinnalla haltuun vastustajan rankkarialueen tuntumassa ja laukoi saman tien volleylla pallon reppuun, 0-2!

Bamfordin lisäksi toppari Ampadu oli iskussa, sillä syöttöpisteensä lisäksi hän teki kaksi maalia. Huuhkajien Glen Kamara vaihdettiin Leedsin keskikentälle 86. minuutilla.

KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Aladivaripelaajalta fantastinen pyörähdysharhautus – vastustajia ei lähimaillakaan