21-vuotias Naatan Skyttä oli loistavalla pelipäällä Ranskan Cupissa, kun nuorukainen teki kaksi tyylikästä osumaa.

Toulouse FC kaatoi vieraskentällä viidennen sarjatason Chambery SF:n numeroin 0-3 (0-2) Coupe de Francessa sunnuntaina.

Ottelun hahmo oli kaksi maalia avausjaksolla painanut Toulousen Naatan Skyttä. Voitto-osumaksi jäänyt 0–1-maali nähtiin heti 7. minuutilla, kun Skyttä pelattiin läpiajoon, eikä hän erehtynyt. Sitten 35. minuutilla Skyttä ohjasi keskityksen hienosti reppuun, 0-2.

Toulouse FC on 18 joukkueen Ligue 1:ssä putoajakarsijan paikalla sijalla 16, kun 17 ottelussa joukkueella on kasassa 14 pistettä. Kärkipaikalla porskuttaa tuttuun tyyliin PSG (17 ottelua, 40 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Patrick Bamfordilta unelmamaali FA Cupissa – pitkä syöttö rinnalla haltuun ja upea volley