Suomen futsalmaajoukkueen 36-vuotias legenda Panu Autio sai keskiviikkona täyteen uskomattomasti 100 maalia maajoukkueessa.

Suomi kaatoi Puolan numeroin 4-2 (3-1) harjoitusmaaottelussa Kroatiassa keskiviikkona. Suomen maajoukkue on kolmen ottelun leirillä tällä hetkellä.

Avausjaksolla Mikko Kytölä ja Justus Kunnas veivät Suomen 2-0-johtoon, kunnes Puolan Sebastian Leszczak kavensi. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla nähtiin ehkä ottelun tunteikkain hetki, kun kapteeni-ikoni Panu Autio laukoi 100. maaottelumaalinsa vieden Suomen 3-1-johtoon. Autio on pelannut maajoukkueessa vuodesta 2006 lähtien.

Jukka Kytölä lisäsi Suomen johtoa toisen jakson alussa. Puolan Mateusz Mrowiec kavensi vielä loppunumeroiksi 4-2.

Lähde: Palloliitto