Italian 37 ottelun tappioton putki katki – Espanja etenee Nations Leaguen finaaliin

Espanja etenee Nations Leaguen finaaliin. Samalla Espanja katkaisi Italian maajoukkueen erittäin pitkän tappiottoman putken.

Espanja kaatoi Italian numeroin 1-2 (0-2) Nations Leaguen välierissä keskiviikkoiltana San Sirolla, Milanossa. Italia oli pelannut 37 maaottelua ilman tappiota, ja viimeisin tappio on syyskuulta 2018.

Ottelun hahmoja olivat Espanjan Ferran Torres, joka teki kaksi maalia sekä Mikel Oyarzabal, joka syötti molemmat osumat. Italian ilta vaikeutui 42. minuutilla, kun kapteeni Leonardo Bonucci lensi kahdella keltaisella kortilla suihkuun.

Espanjalla oli paljon paikkoja lisäosumiinkin, mutta ei onnistunut. Miesalivoimainen Italia pääsi 82. minuutilla vielä peliin mukaan, kun Lorenzo Pellegrini laittoi pallon tyhjiin Federico Chiesan syötöstä. Tasoitusmaali jäi kuitenkin haaveeksi.

Italia kohtaa Nations Leaguen finaalissa voittajan torstai-illan toisesta välieräottelusta Ranska-Belgia.