Panostusta Italian ja Brasilian väliseen myräkkään

Brazil marta puoliaika

Tiistai, pitkiä kalsareita kainaloihin ja syysdödöä kainaloihin. Naiset skulailevat jalkapalloa MM-kisoissa ja miehet puristelevat pakaroitaan katsomossa. Olen tunkenut omaan laariini yhden tuplan, joka muodostuu juurikin tämäniltaisista naisten MM-kisamyräköistä. Määrätyt kertoimet sukeltelevat kovaa vauhtia, joten olen auttamatta liian hidas kirjoitukseni kanssa.

Naisten MM-kisat: Italia-Brasilia

Brasilian, Italian, Jamaikan ja Australian lohkon tilanne on mielenkiintoinen. Kuudella pisteellä lohkoa johtava Italia kohtaa illalla kolme pistettä omaavan ja meikäläisen papereissa suosikkina matsiin lähtevän Brasilian. Maailman rankingissa sijalla 10 möllöttävä Brasilia lähtee otteluun vahvasti hyökäten ja ainoastaan kolme pistettä mielessä, kun taas Italia (ranking 15) olisi varsin tyytyväinen tasapeliin.

Brasilian pistetarve tulee tekemään ottelusta normaalia avoimemman, ja kun brassien puolustusta ei voi esimerkiksi pälyilemäni Australia-tappion (2-3) perusteella vesitiiviiksi kutsua, näen edessäni  avoimen kamppailun. Tokihan parhaat lohkokolmosetkin jatkoon etenevät, ja Brasilialle yksikin piste jatkopaikkaan riittäisi, mutta edelleen tavoiteltavissa oleva lohkovoitto maistuisi varmasti vieläkin rasvaisemmalta.

Italia voitti Australian hieman ehkä epäansaitustikin 2-1, Jamaikaa se kyykytti 5-0 -lukemin. Joukkueen puolustuksella on ajoittain ollut pienoisia ongelmia, ja näen ongelmien jatkuvan myös tänään, kun alakertaa kiusailevat Cristianen, Beatrizin sekä Martan kaltaiset kikkailijat. Italian maalinteko nojautuu vahvasti Girellin ja Bonansean harteille, jotka tänäänkin varmasti tulevat omat paikkansa saamaan.

Pelivalinnat

Lohkotilanne, Brasilian hyökkäävä pelityyli mutta ailahteleva puolustustyöskentely sekä molemmilta ryhmiltä löytyvä hyökkäysvoima ovat tekijöitä, jotka antavat aihetta yli 2,5 maalin lopputuleman pelaamiseen. Iskin eilen illalla kiinni kertoimeen 1,74 – rajana pidän lukemaa 1,68.

Toiseksi osapuoleksi valitsin tuplaani Australia-Jamaika -myräkkään sijoittuvan yli 3,5 maalin lopputuleman. Australia saattaa rajan ylittää yksinkin, sillä se tarvitsee maaleja yltääkseen maalieron turvin edelleen mahdollisesti käsillä olevaan lohkon ykköspaikkaan. Jamaika ei ole reiluista tappioistaan huolimatta ollut niin huono, mitä tulokset antavat ymmärtää. Puolustus vuotaa, mutta hyökkäyspäässä joukkue on ollut yllättävän vaarallinen. Ehdin tarttua kiinni sinällään rajoilla liikkuneeseen lukemaan 1,48, nyt vähintään neljästä maalista tarjottava kerroin ei ole enää mielestäni pelattava.

Sellaista, onnea peleihin niille, jotka jotain päättävät pelailla.

Lisää Naisten MM-kisoihin liittyviä kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here