Veikkausliigassa nähtiin tiistai-iltana upea maali, kun RoPS:n Lucas Lingman osui lähes puolesta kentästä lähteneellä kaukolaukauksella.

RoPS kaatoi vieraskentällä FC Lahden numeroin 1-2 (0-1) Veikkausliigassa tiistai-iltana.

Youness Rahimi vei rovaniemeläisvieraat johtoon heti 5. minuutilla. Toisella jaksolla nähtiin kaunis maali, kun FC Lahden maalivahti Patrick Rakovsky antoi 65. minuutilla huonon avauksen keskialueelle suoraan RoPS:n Lingmanin jalkaan. Saman tien upea laukaus, joka leijaili maaliin. Gael Etock kavensi 72. minuutilla, mutta RoPS:lle vierasvoitto siis numeroin 1-2.

Tiistai-illan toisessa ottelussa HIFK kaatoi kotonaan SJK:n numeroin 1-0 (1-0). Veikkausliiga jatkuu keskiviikkona, kun HJK isännöi FC Honkaa.