Palacen ja Newcastlen pelissä ei maaleilla juhlita

Crystal Palacen ja Newcastlen pelissä ei maaleilla juhlita, kun Selhurst Parkilla nähdään perjantai-illan ainoa Valioliigakohtaaminen potkaistaan käyntiin klo 22:00.

Black Friday kasinolla – tarjolla makeita palkintoja!

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Crystal Palace ja Newcastle kuuluvat molemmat Valioliigassa siihen ryhmään, joiden matseissa ei kovin valtavaa overi-latausta tavanomaisesti päästä todistamaan. Tästä myös osoituksena joukkueiden aiemmat keskinäiset lähivuosien ajalta, sillä neljä edellistä keskinäistä ovat sisältäneet maksimissaan yhden maalin per ottelu.

Palacen tärkein hyökkäyspään palanen Wilfried Zaha on kaiken lisäksi tänään sivussa. Maanantaina Burnley-ottelun alla Zahalla todettiin koronatartunta, jonka myötä herra on edelleen sivussa. Burnley voitto lopulta ottelun 1-0, vaikka tasapeli olisi ollut Palacelle lähempänä oikeutettua tulosta.

Newcastle pelaa kurinalaisesti puolustus edellä ja se syö iskukykyä hyökkäyspelistä. Tästä omaa tarinaa kertoo se, ettei kahdessa edellisessä pelissä Newcastle ole tehnyt maaliakaan Sotonia tai Chelseaa vastaan, jääden lähes täysin kunnon paikoitta molempia vastaan.

Nyt onkin kelpo saumaa koittaa huolella underia. Tänään on taas sauma siihen, että tulostaululla ysikymppisen päätteeksi nähdään korkeintaan se toisen joukkueen voitto juuri ja juuri yhdellä maalilla. Kerroin alle 1.5 maalille maistuu erinomaisesti. Kaveriksi kohteelle otetaan vielä Saksan kakkosbundesista pienen pieni kohde, jolla saadaan kolmosen kerroin täyteen.

TRIPLAAMAAN!

Klassikkovideo: Maradona ja Messi pelaamassa jalkapallotennistä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here