Klassikkovideo: Maradona ja Messi pelaamassa jalkapallotennistä

Jalkapallohistorian kovin ja upein pelaaja Diego Maradona kuoli keskiviikkona sydänkohtaukseen. Koko jalkapalloileva maailma suree. 

Diego Armando Maradonaa pidetään yleisesti kaikkien aikojen parhaimpana ja legendaarisimpana jalkapalloilijana. Hän vietti lokakuun lopussa 60-vuotisjuhliaan.

Alla oleva video on noin 15 vuoden takaa. Diego Maradona ja Lionel Messi pelaavat jalkapallotennistä vastustajanaan Carlos Tevez ja Enzo.

Maradona ja Messi kehissä

https://twitter.com/CuleDrax/status/1331699674227630083

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —

Maradona oli ollut äskettäin aivoleikkauksessa, ja hän oli kotonaan toipumassa. Argentiinalaislehti Clarinin mukaan Maradona olisi saanut sydänkohtauksen kotonaan.

Maradona pelasi ammattilaiskentillä vuosina 1976-1997 edustaen muun muassa Boca Juniorsia, Barcelonaa, Napolia ja Sevillaa.

Argentiinan maajoukkueessa Maradona pelasi yhteensä 91 ottelua, joissa syntyi 34 maalia. Hän johdatti Argentiinan MM-kultaan kesällä 1986. Noissa kisoissa syntyi myös jalkapallohistorian ikonisin maali, Jumalan käsi.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here