Päivän vetohaku: Barcelona v Atletico Madrid

barcaaa

BARCELONA v ATLETICO MADRID

Sunnuntai-illan klassikoksi muodostuneessa ottelussa Camp Noulla kohtaavat sisäisten ongelmien kanssa etenevä Barcelona ja kotijoukkuetta useaan otteeseen kiusannut Atletico Madrid.

Barcelonan leiristä kumpuavien huhujen mukaan seuran ykköstähti Lionel Messi ja päävalmentaja Luis Enrique ovat tällä hetkellä napit vastakkain. Tämä ei voi olla vaikuttamatta joukkuehenkeen negatiivisesti.

Viimeisen liigapelinsä Barca hävisi David Moyesin Real Sociedadille, joka on herättänyt sosiaalisessa mediassa runsaasti hilpeyttä – lähinnä Moyesin vuoksi. Mutta yllämainittuihin huhuihin sillä on ollut ”lisää bensaa liekkeihin” -efekti.

Sarjataulukossa kotijoukkue ja vierailija Atletico ovat tasapisteissä (38 p.) sijoilla 2. ja 3 edellämainitussa järjestyksessä. Illan ottelu on seurojen ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella. Viime kaudella kiistakumppanit kohtasivat kuusi kertaa. Huomioonpantavaa oli vähäinen maalimäärä. Pallo saatiin vaivaiset seitsemän kertaa sipulipussiin.

Tästäkin kohtaamisesta on syytä odottaa tasaista, kenties vähämaalista taistoa joka voi ratketa yhteen virheeseen. Atleticon vahvuus on fyysisyydessä, tinkimättömässä puolustuspelissä ja se on todella vaarallinen erikoistilanteissa. Barcelonalla on puolestaan enemmän yksilötaitoa, jolloin parhaana päivänään se pystyy murskaamaan aivan kenet tahansa.

NordicBetin kohteessa Puoliajan toimitus lähtee pelaamaan under 2.5 maalia, kertoimella 1.79. Todennäköisin voittaja ottelussa Barcelona, mutta viimeisten kohtaamisten perusteella se saa painaa täyden päivätyön Atleticon kaataakseen.

Avausmaalin tekijäveikkauksessa hupikokeilu Fernando Torresille, kertoimella 10.

Edellinen artikkeliVideo: Guardiola ei suostunut kirjoittamaan nimmaria Barcelonan paitaan
Seuraava artikkeliOBS! Suomen paras harrastejoukkue haussa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän