OBS! Suomen paras harrastejoukkue haussa!

FB_F5WCKansikuva2015

Nyt on jälleen Puoliaika.com –lukijoiden aika olla hereillä!

 

Arena Center järjestää nyt toisen kerran F5WC Suomen karsintaturnauksen, jossa panokset ovat todella korkealla. F5WC –turnaus järjestetään yhteensä 48 eri maassa, joista voittajajoukkueet lähetetään ilmaisella matkalla 23.-25.4.2015 pelattavaan Dubain MM-lopputurnaukseen taistelemaan amatöörien MM-kullasta.  Dubain MM-finaaleihin on ilmoittautunut kykyjenetsijöitä maailman parhaista ja isoimmista jalkapalloseuroista.

Pitkäperjantaina starttaava Suomen karsintaturnaus järjestetään 3.-5.4.2015, Arena Center Myllypurossa ja Hakaniemessä. Turnaus antaa kaikille amatöörifutaajille mahdollisuuden päästä kokemaan jotain uutta ja mullistavaa. Karsinta- ja lopputurnaus on tarkoitettu ainoastaan amatööreille, joten jokainen harrastaja voi osallistua turnaukseen. Kovatempoinen, kolmipäiväinen ja futsalin muodossa pelattava Suomen karsintaturnaus kerää maan parhaat amatöörijoukkueet kasaan Helsingin Myllypuroon ja Hakaniemeen.

 

Suomen karsintaturnauksen voittaja lunastaa siis joukkueelle matkan Dubain MM-lopputurnaukseen ja palkinto sisältää lennot, hotellin, ruokailut ja kuljetukset turnauksen aikana. Lisäksi Suomen karsintaturnauksen 32 parhaalle joukkueelle jaetaan viralliset F5WC-pelipaidat, joilla Suomen karsintaturnauksen jatkopelit pelataan.

 

Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu osoitteessa www.f5wc.fi. Suomen karsintaturnauksessa on rajallinen määrä paikkoja, joten kerää jengi kasaan ja taistelu MM-paikasta voi alkaa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here