Päivän molemmat Valioliigamatsit käsittelyssä

Valioliigassa on tarjolla vain kaksi matsia tänä lauantaina ja kierroksen ottelut on jaoteltu kahdelle viikolle. Kelvollista pelattavaa saatiin näistäkin irti.

Everton – Crystal Palace

Goodison Parkille saapuu tänään vieraita Lontoosta, kun Crystal Palace haastaa Evertonin. Kello 14:30 alkavassa matsissa on käytännössä vain yksi suosikki, sillä kotijoukkue Everton on ollut viime aikoina huomattavasti terävämmässä iskussa.

Kahden edellisen kauden keskinäiset Goodison Parkilla ovat menneet Evertonin komennossa. Lopputulokset 2-0 ja 3-1 saavat mitä todennäköisimmin jatkumoa tänään.

Lopputulosta ei kuitenkaan uskalla lähteä hakemaan tästä pelistä, sillä Crystal Palace on vieraspeleissään taistellut yllättäviä tuloksia tililleen, kuten edellisessä vieraspelissä Manchester Cityä vastaan. Kokeillaankin siis kotijoukkueen yli 1.5 maalin linjaa, koska Evertonin vireeseen on luottoa.

Pelivihje: Everton yli 1.5 maalia (1.92 @Coolbet)

Brighton – Watford

Päivän jälkimmäinen ja lähtökohtaisesti tasaisempi matsi pelataan Brightonissa, jonne vieraaksi matkaa Watford. Putoamiskamppailussa olevat joukkueet taistelevat tärkeistä pisteistä, sillä viivan alapuolella oleva Watford voisi kivuta voitolla tasapisteisiin Brightonin kanssa.

Watford onkin näistä kahdesta joukkuesta ollut aavistuksen vakuuttavampi viime ajat. The Hornets aloitti kalenterivuoden erinomaisin tuloksin. Kahteen edelliseen matsiin on saldona kuitenkin tappiot Evertonille ja Aston Villalle. Brightonin tilanne on siis vielä heikompi, sillä vuoden 2020 puolella ei ole vielä ensimmäistäkään voittoa, vaan kolme tasapeliä ja kaksi tappiota.

Vaikea on siis lopputulosta tästäkään lähteä ennustamaan, joten isketään maalimääriin. Molempien joukkueiden matseissa on kohtalaisesti verkot soineet. Tämän myötä liuskalle lähtee kohde, joka osuu molempien tehdessä maalin ja ylittäen 2.5 osuman linjan.

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin ja yli 2.5 maalia (2.23 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here