Video: Hyökkääjä jätti maalin tekemättä puolustajan loukkaantumisen vuoksi Turkissa

Hyökkääjä jätti maalin tekemättä

Muun muassa Twitterissä leviää video, joka näyttää kuinka hyökkääjä jätti maalin tekemättä, kun häntä vastaan puolustanut pelaaja loukkaa jalkansa.

Video on kuvattu Turkin viidenneksi korkeimman sarjatason ottelusta, jossa kohtasivat Kestelspor ja Yatangspor. Tilanteessa mahtavaa Fair Play -henkeä osoittanut ”sankari” on Ketelsporin Mehmet Kücükdurmus. 

Tilanteessa hän oli etenemässä läpiajoon ja kohti loistavaa maalipaikkaa, mutta tilanteeseen puolittain väliin ehtinyt puolustaja alkaa nilkuttamaan satutettuaan jalkansa. Loukkaantumisen havaittuaan Kücükdurmus ei pelaa tilannetta loppuun saakka, vaan pelaa pallon sivurajasta yli. Tilanteen jälkeen Kücükdurmus sai ansaitut aplodit yleisöltä sekä kiitokset Yatangsporin pelaajilta.

Vaikka videota on katsottu eri sosiaalisen median kanavissa miljoonia kertoja, pysyy Kücükdurmus varsin nöyränä.

– En odota saavani mitään palkintoa reilusta pelistä tai mistään. Ihmisten sydänten voittaminen on paljon tärkeämpää minulle, Kücükdurmus kertoi Goalin haastattelussa.

– Minulla oli vastaava loukkaantuminen, enkä pystynyt pelaamaan 6-7 kuukauteen. Muistot niistä päivistä välähtivät mieleeni, kun näin hänen linkuttavan. Olisin voinut tehdä maalin, mutta omatuntoni ei antanut minun tehdä niin, turkkilaishyökkääjä jatkoi.

Haastattelun lopussa Turkin alasarjoja kiertänyt 25-vuotias Kücükdurmus paljasti myös haaveilevansa siitä, että pääsisi vielä jonain päivänä pelaamaan Turkin Superliigassa, eli kotimaansa pääsarjassa.

– Haluaisin jonain päivänä pelata Trabzonsporissa, joka on kotikaupunkini joukkue.

Turkkilainen hyökkääjä jätti maalin tekemättä

https://twitter.com/goal/status/1224762982221144064?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1224762982221144064&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.suomifutis.com%2F2020%2F02%2Fturkin-alasarjassa-kuvattu-video-levinnyt-miljoonille-katsojille-hyokkaajan-teko-keraa-kiitosta-omatuntoni-ei-antanut-minun-tehda-niin%2F

Jos upotettu video ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – –

Katso myös: Video: Espanjan futsalissa taas hienoa Fair play -henkeä – varma maali jäi tekemättä

Katso myös: Video: Bayern Münchenin treeneissä vesikeli – pelaajat hyppivät vesilammikoihin

Lue myös: Uusi sopimus: Valioliiga näkyy pitkään Viasatin kanavilla

Katso myös: Cristiano Ronaldo täyttää 35 vuotta – Tässä kauden kaikki maalit videokoosteena

Lue myös: Suomi kohtaa Serbian huhtikuussa – otteluparin voittaja etenee futsalin MM-kisoihin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here