21-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Onni Valakari maalasi Kyproksen pääsarjassa tarkalla laukauksella.

Pafos FC hävisi kotikentällään AEK larnakalle numeroin 1-4 (0-1) Kyproksen pääsarjassa, 1. Divisionissa, sunnuntaina. Pafosin Onnin Valakari ja Paulus Arajuuri pelasivat täydet minuutit.

Valakari tasoitti ottelun 56. minuutilla hienolla laukauksellaan. Kyseessä oli nuorukaisen kauden yhdeksäs osuma. AEK Larnaka kuitenkin meni uudelleen johtoon, ja kaunisteli voittolukemia kahdella loppuhetkien maalilla.

14 joukkueen 1. Divisionissa on pelattu noin 22 kierrosta ja sarjakärjessä on Apollon Limassol 47 pisteellä. Berat Sadikin Doxa Katokopia on kuudentena 29 pisteellä ja Pafos on puolestaan kahdeksantena 25 pisteellä

Onni Valakari osui taas

Jos video ei aukea, voit katsoa sen Byyrin Twitteristä TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Puolustajat puskivat pallon omiin lumisateisessa Belgian liigassa