Ole Gunnar Solskjaer ei jatka Manchester Unitedin päävalmentajana

48-vuotias Ole Gunnar Solskjaer ei jatkaa enää Manchester Unitedin päävalmentajana. Seura tiedotti asiasta sunnuntaina.

ManU on pelannut erittäin alavireisesti ja joukkue on Valioliigassa seitsemäntenä, kun kasassa on 17 pistettä. Viimeinen niitti oli lauantainen 4-1-rökelätappio sarjanousija Watfordille. Sarjakärki Chelsea on 12 pistettä edellä.

Ole Gunnar Solskjaer tuli Unitedin päävalmentajaksi joulukuussa 2018, kun Jose Mourinho oli saanut potkut. Väliaikaispesti muutettiin pysyväksi. Viime kesänä Solskjaerin sopimusta jatkettiin kesään 2024 saakka.

Unitedin entinen keskikenttäpelaaja ja Solskjaerin apuvalmentajana toiminut Michael Carrick on nimetty joukkueen väliaikaiseksi päävalmentajaksi

ManU-legendana pidetty Solskjaer pelasi punaisissa vuosina 1996-2007. Taitava norjalainen tuli tunnetuksi etenkin käsittämättömän tehokkaana pelaajana tullessaan vaihdosta kentälle.

Solskjaer pelasi ManUssa yhteensä 235 ottelua, joissa syntyi 91 maalia. Hän sai ManU-vuosinaan lempinimen ”super-sub”, joka viittasi siihen, että mies aloitti ottelut varsin usein vaihtopenkillä, mutta kentälle päästyään pani palloa pömpeliin.

Ole Gunnar Solskjaer ei jatka Unitedissa

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän