Englannin Ykkösliigassa nähtiin lauantaina luultavimmin koko viikonlopun upein osuma, kun Morecamben Cole Stockton maalasi kaukaa.

Morecambe kaatoi vieraskentällä Fleetwood Townin numeroin 1-2 (0-1) Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, lauantaina. Ottelun voittomaali oli tyylikäs!

Ottelu oli etenemässä jo 1-1-tasapeliin, mutta 94. minuutilla purkupallo ajautui Morecamben 27-vuotias hyökkääjä Cole Stocktonille. Hänellä oli keskiympyrän tuntumassa vastassa neljä Fleetwood-pakkia, mutta hän sai pallon haltuunsa ja laukoi saman omalta kenttäpuoliskolta. Upea laukaus leijaili täydellisesti yli liikaa vastassa höntyilleen kotimolarin.

24 joukkueen Ykkösliigaa on pelattu 16-18 kierrosta ja kärjessä on Plymouth Argyle 36 pisteellä. Vierasvoiton ottanut Morecambe on sijalla 18, kun kasassa on 18 pistettä.