Norwich voitti Englannin toiseksi korkeimman sarjatason, Mestaruussarjan, kaudella 2018-2019! 29-vuotiaan suomalaishyökkääjä Teemu Pukin lopullinen maalimäärä sarjassa on 29. Sensaatiomainen kausi!

Mahtavan kauden pelannut Norwich kaatoi vieraissa Ason Villan numeroin 1-2 (1-1) Mestaruussarjan päätöskierroksen ottelussa sunnuntaina. Pukki teki nätin 0-1-osuman heti 7. minuutilla. Jonathan Kodjia kuitenkin tasoitti 14. minuutilla, mutta Mario Vrancic teki voittomaalin 86. minuutilla.

Maalipörssin näytöstyyliin voittanut Pukki jäi ainoastaan maalin päähän Mestaruussarjan yhden kauden maaliennätyksestä. Glenn Murray teki 30 maalia kaudella 2012-2013.

Norwichilla on maanantaina nousujuhlat kaupunkilaisten kanssa.