Keith Armstrong liittyy KuPS:n valmennustiimiin

Valmentajakonkari Keith Armstrong liittyy Veikkausliigassa pelaavan Kuopion Palloseuran valmennustiimiin.

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura saa valmennuspuolelleen nimekkään tekijän, kun 61-vuotias Armstrong liittyy Kuopion Palloseuran valmennustiimiin. ”Keke” valmensi viime kaudella Ykkösen Valkeakosken Hakaa ja hän on aiemmin valmentanut mm. HJK:ta ja Valkeakosken Hakaa.

”Keken tulo oli nimenomaan päävalmentaja Jani Honkavaaran toive, koska hänellä oli tunne, että valmennuspuolelle tarvitaan ylimääräiset silmät, lisää valmentajaresursseja ja ylipäätään lisää mielipiteitä. Honsulla ja Kekellä on yhteistä historiaa ja he tuntevat toisensa hyvin”, Kuopion Palloseura Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen valottaa seuran nettisivuilla.

Armstrong aloittaa työnsä Kuopion Palloseurassa välittömästi.

”Honsu etsi lisää voimaa valmennustiimiin ja olin vapaa. Siinä se. Tunnemme toisemme entuudestaan, joten tähän oli helppo tarttua. Nyt kun meillä on useampi valmentaja, pystymme auttamaan pelaajia paremmin”, Armstrong toteaa seuran nettisivuilla.

Keith Armstrong Kuopioon

Lähde: KuPS

— —
LUE MYÖS: Inter-tähti kuukauden pelaaja Veikkausliigassa – HJK:sta vain yksi pelaaja kuukauden joukkueessa!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here