Norwich City – Manchester City 11.2.2022: Taivaansinisten dominanssia tiedossa?

Norwich City ja Manchester City mittelevät paremmuudestaan Carrow Roadilla Valioliigan lauantai-illan päättävässä kohtaamisessa.

Coolbetin Viikon Valiovihje: Norwich – Manchester City

Sarjan kärjessä porskuttava Pep Guardiolan ryhmä on marssinut koko kauden pitkälti voitosta voittoon, eikä siihen vireeseen ole ilman jättiyllätystä tulossa muutosta. Se on kuitenkin tällä stadionilla ennenkin nähty, Teemu Pukin avittamana syyskuussa 2019.

Kanarianlintujen pistemahdollisuuksiin en kuitenkaan usko. Oikeastaan, en edes maalintekomahdollisuuksiin. Vaikka syyskuu 2019 ja Norwichin sensaatiomainen voitto tulikin jo osittain noteerattua, ei viidessä edellisessä keskinäisessä olla nähty muuta kuin taivaansinisten dominanssia. Kaksi edellistä keskinäistä ovat päättyneet manchesterilaisille 5-0.

Norwich on Dean Smithin alaisuudessa piristynyt huomattavasti, mutta toisaalta joukkue on kohdannut varsin keskinkertaisia vastuksia viime ajat. Eiköhän huippukuntoinen Man City näytä Norfolkin ylpeydelle kaapin paikan tässä 19:30 alkavassa ottelussa. Isketään taistoon kiinni kahden kohteen taktiikalla:

PelivihjeManchester City voittaa & Norwich ei tee maalia (1.82 @Coolbet)

PelivihjeKevin De Bruyne tekee maalin (2.66 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän