Saksan Bundesliigassa nähtiin perjantai-iltana nätti vapaapotkumaali, kun Christopher Nkunku sai haluamansa ja pääsi laukomaan.

RB Leipzig kaatoi kotikentällään FC Colognen numeroin 3-1 (1-0) Bundesliigan perjantain ainoassa kamppailussa.

Kotijoukkue Leipzig siirtyi 1-0-johtoon 25. minuutilla, kun ranskalaispelaaja Christopher Nkunku laukoi nätin vaparimaalin. Tilannetta edelsi pieni nahistelu Nkunkun ja espanjalaisjoukkuetoveri Dani Olmon kanssa.

Nkunku sai vetää, Olmo pudisteli päätään. Kun pallo meni maaliin, antoi Olmokin aplodit. Ja toisen jakson alussa myös Olmo pääsi heiluttamaan verkkoa, kun mies teki voittomaaliksi jääneen 2-0-osuman.

Bundesliigan kärjessä porskuttaa tuttuun tyyliin Bayern Munchen (21 ottelua, 52 pistettä). Toisena on Borussia Dortmund (21 ottelua, 43 pistettä) ja kolmantena Lukas Hradeckyn Bayern Leverkusen (21 ottelua, 42 pistettä). Leipzig nousi ainakin väliaikaisesti neljänneksi (22 ottelua, 34 pistetä).