West Hamin ilta oli sysimusta keskiviikkona Valioliigassa. Erityisesti joukkueen toppari Nayef Aguerdille, joka sähläsi oikein urakalla.

Jopa putoamista vastaan taistelevan West Hamin kausi Valioliigassa jatkui keskiviikkona mollivoittoisesti. Kotikentällään pelannut West Ham kärsi nöyryyttävän 1–5-tappion.

Newcastle otti heti alussa komennon Callum Wilsonin ja Joelinton maaleilla, jotka syntyivät ensimmäisen kolmentoista minuutin aikana.

West Ham sai kavennettua taukolukemiksi 1–2, mutta välittömästi toisen puoliajan alussa selkäranka katkesi todelliseen lahjamaaliin. West Hamin toppari Nayef Aguerd lahjoitti käsittämättömällä tavalla pelivälineen Jacob Murphylle, joka jatkoi sen Wilsonille, jolla oli helppo työ iskeä pallo tyhjään rysään.

Viimeisellä kympillä Joelinton onnistui vielä toistamiseen. Lisäksi Wilsonin tilalle vaihdettu ruotsalaiskärki Alexander Isak teki maalin.