Nations Leaguen hengessä triplaus sisään

Nations Leaguen hengessä lähdetään hakemaan osumaa tämän perjantain triplauksesta. Lapulla on matsit A ja B liigoista.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Skotlanti – Israel

B-tasolle näihin karsintoihin noussut Skotlanti saa vieraakseen Israelin. Näiden joukkueiden kohtaamisia nähtiin pari vuotta sitten myös Nations Leaguessa, kun maat pelasivat samalla tasolla.

Skotlanti on matsin ennakkosuosikki ja on materiaaliltaan laadukkaampi joukkue. Lähdetään kuitenkin haistelemaan kevyttä overia, sillä myös israelilaisten leiristä löytyy tulivoimaa. Yksi mielenkiintoinen maalipyssy kannattaakin vieraiden leiristä ottaa seurantaan, nimittäin Eran Zahavi, joka on paukuttanut mielettömiä tehoja niin seura- kuin maajoukkuetasollakin.

Yli 2.5 maalin kerroin on reippaasti yli kahdessa ja tilaisuutta ei sovi jättää käyttämättä. Etenkin, kun Skotlanti ja Israel ovat molemmat runsasmaalisuuteen kallistuvia porukoita.

Hollanti – Puola

Illan kiinnostavimpiin kamppailuihin kuuluva Hollanti-Puola pelataan Amsterdamissa ja isännät ovat suuri suosikki kertoimien puolesta. Se ei ole sinänsä ihme, sillä puolalaisten suurin stara Robert Lewandowski on sivussa ottelusta.

Jotta kolmen kerroin saadaan täyteen, isketään hollantilaisten voitto liuskalle. Kerroin ei päätä huimaa, mutta toisaalta en näe Puolan mahdollisuuksia kovinkaan korkealla etenkään ilman Lewaa.

TRIPLAUKSEEN

Wales kellisti Huuhkajat Olympiastadionilla

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here