Naisjalkapallon suosio kasvaa – nyt mukaan lähti Real Madrid!

Naisjalkapallon suosio on ollut jo pitkään tasaisessa kasvussa ympäri maailmaa, ja nyt sen pyörteisiin hyppää mukaan myös Real Madrid. 

Real Madrid on jo pitkään ollut tietynlainen kummajainen eurooppalaisessa jalkapalloilussa, sillä siltä on puuttunut naisten joukkue. Vertailun vuoksi naisjalkapalloa on viimeisen neljän kauden ajan hallinnut suvereenisti ranskalainen Lyon, joka kohtasi viime kauden Mestarien liigan finaalissa 31 vuotta sitten perustetun Barcelonan naisten joukkueen. Myös Real Madridin paikallisvastustaja Atleticolla on ollu naisten joukkue jo 18 vuoden ajan.

Täysin tyhjästä Real Madrid ei naisjalkapallotoimintaansa kuitenkaan aloita, sillä se osti itselleen Espanjan pääsarjaan Liga Femenia Iberdrolaan nousseen CD Tacónin joukkueen. 500 000 euroa Tacónista pulittanut Real Madrid aloittaa toimintansa naisten puolella virallisesti vasta kesällä 2020, mutta Tacón harjoittelee ja pelaa jo ensi kaudella Madridin harjoituskeskuksessa.

Naisjalkapallon suosio kasvaa 

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – –

Katso myös: Video: El Salvadorin maalivahdin erikoiset heitot hämmentävät

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here