Mourinho: ”United täydellinen seura Pogballe” – siirto sinettiä vaille valmis

pogback

Paul Pogban koko kesän kestänyt siirtosaaga on vihdoin saamassa päätöksensä. Juventus ja ManU ovat päässeet sopuun miehen siirtokorvauksesta, eikä jäljellä ole enää kuin rutiininomainen lääkärintarkastus.

Manchester United otti tänään ensimmäistä kertaa kantaa Paul Pogban ympärillä pyörineeseen siirtosaagaan. United tiedotti asiasta omalla verkkosivuillaan seuraavasti.

– Paul Pogballe on annettu lupa saapua lääkärintarkastukseen, jotta hän voi viimeistellä siirtonsa Juventuksesta Manchester Unitediin, Unitedin tiedotteessa luki.

Manchester United-manageri José Mourinho puolestaan kommentoi case Pogbaa huomattavasti runsaammin sanankääntein.

– United on täydellinen seura Paulille, jotta hän pääsee tavoittelemalleen tasolle. Valioliiga on sarjana täydellinen ympäristö jokaiselle pelaajalle, jonka motivaationa on tulla maailman parhaaksi pelaajaksi. Jos menisit Barcelonaan tai Real Madridiin olet vaikeuksissa, sillä en usko, että ne kaksi isoa poikaa antavat sinun saavuttaa sitä, Mourinho viittasi Cristiano Ronaldoon ja Lionel Messiin.

Mourinho uskoo Manchester Unitedin tarjoavan kaiken, mitä ranskalaistähti haluaa.

– Täällä hänellä on kaikki tarvittavat resurssit kehittyä pelaajana maailman parhaassa liigassa, jossa hänen tuleva seura haluaa nousta jälleen huipulle. Rahaa hän saisi missä tahansa maailman huippuseurassa. Hän palasi tänne takaisin, koska hän tuntee seuran ja kaupungin, sekä osan pelaajista, mutta ennen kaikkea ollakseen osana Manchester Unitedin projektia, Mourinho laukoi.

Pogban noin 105 miljoonan euron siirron viimeisenä esteenä on lääkärintarkastus, jonka mies tulee suorittamaan todennäköisesti maanantaina. Portugalilaisvelho suhtautui huumorilla asiaan.

– Jos kaikki menee hyvin – kuten uskon, olen täällä odottelemassa häntä tiistaina. Olen nähnyt hänet Instagramissa pelaamassa koripalloa ja futista, juoksemassa sekä harrastamassa karatea ja kung-futa, joten uskon hänen olevan hyvässä kunnossa, Mourinho naureskeli 2-1 Leicester-voiton jälkeen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here