MM-kisapelaajan visiitti HJK:ssa jäi lyhyeksi – sopimus purettu!

MM-kisapelaajan visiitti Veikkausliigassa jäi tällä erää lyhyeksi, kun HJK ja Elderson päätyivät purkamaan sopimuksensa ennenaikaisesti.

Helsingin Jalkapalloklubi kertoo Twitterissä, että nigerialaispuolustaja Elderson Echiéjilén sopimus on purettu. 31-vuotias Elderson saapui Helsinkiin kovan hypen saattelemana, sillä 59 A-maaottelun laitapakki edusti kotimaataan myös viime kesän MM-kisoissa Venäjällä sekä vuoden 2010 MM-kisoissa.

HJK:ssa Elderson mahtui kuitenkin pelaamaan vain viidessä ottelussa, joissa hän viimeisteli puolustajalle varsin maireat kaksi maalia ja yhden maalisyötön.

Viimeisestä kuudesta ottelusta hän pääsi kentälle vain yhdessä, ja kolmesti hän ei mahtunut edes vaihtopenkille, vaan seurasi ottelua katsomon puolelta.

Tiukasti Veikkausliigan kärkikamppailussa mukana olevan HJK:n kausi jatkuu tänään, kun joukkue isännöi Rasmus Karjalaisen menettänyttä KuPS:ia klo 17:00 alkavassa ottelussa. Tänään pelataan myös historiallinen ja äärimmäisen mielenkiintoinen Yöttömän yön ottelu, josta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

MM-kisapelaajan visiitti Klubissa ei kestänyt kauaa

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here