Major League Soccerissa nähtiin viikonloppuna pienoinen joukkokahina. Italialaislegenda Giorgio Chiellini oli rauhoittelijan roolissa.

Austin FC murjoi kotikentällään Los Angeles FC:n numeroin 4-1 (1-0) Major League Soccerissa viikonloppuna. Ottelun avausjaksolla tunteet kuumenivat.

Vierasjoukkueen Jesus Murillo taklasi Austin FC:n Maximiliano Urrutin sivurajan tuntumassa siten, että Urruti lensi katsomoon. Urrutilla meni hermot, joten hän kävi astumassa Murillon varpaille saaden keltaisen kortin.

Pian tilanne eteni joukkokahinaksi, jossa suurimpana rauhantekijänä toimi Los Angeles FC:n vaihtomies Giorgio Chiellini. Urruti sai tilanteesta ilmeisesti paljon virtaa, sillä mies painoi toisella jaksolla kaksi maalia.

31-vuotias entinen Suomen maajoukkuemies Alexander Ring pelasi tuttuun tyyliin kapteeninnauha kädessään täydet 90 minuuttia Austin FC:n keskikentällä