Taiturimainen Mika Ojala pelasi pitkään Veikkausliigassa ja myös maailmalla. Nykyään mies pelaa Paimion Hakassa.

33-vuotias Mika Ojala laukoi komean viimeisten sekuntien vapaapotkumaalin Länsi-Suomen Nelosen ottelussa, kun Paimion Haka kaatoi vieraskentällä FC Eurajoen numeroin 0-1 (0-0). Ojalan laukoi voittomaalin vapaapotkusta 96. minuutilla. Haka nousee Kolmoseen!

Ojala pelasi pitkään Veikkausliigaa Interissä, jonka lisäksi hänet nähtiin myös ruotsalaisen BK Häckenin ja saksalaisen VfR Aalenin riveissä. Hän siirtyi kasvattajaseuraansa Paimion Hakaan viime marraskuussa. Pelaamisen ohessa hän kuuluu joukkueen valmennusryhmään sekä ohjaa myös nuorten joukkueita.

Ojala on tullut väkevästi mukaan myös Ruudun futislähetyksiin, ja mies on esiintynyt luontevasti asiantuntijan roolissa.