Miika Juntunen on KPV:n uusi päävalmentaja!

Monissa liemissä keitetty 55-vuotias Miika Juntunen on Ykkösessä alakanttiin kautensa aloittaneen KPV:n uusi päävalmentaja!

Juntunen saapuu Kokkolaan Oulusta, jossa mies on kuluneina vuosina toiminut OPS:n eli Oulun Palloseuran managerina.

”Sopimus syntyi kun otin yhteyttä Matti Laitiseen, jonka tunsinkin jo entuudestaan. Kyselin tilannetta ja siitä keskustelut lähtivät etenemään”, Juntunen kertoo KPV:n nettisivuilla.

Tällä hetkellä KPV on Ykkösen sarjataulukossa sijalla 9. Pisteitä viidestä ottelusta on kertynyt vain viisi ja viime lauantaina VPS:n voittaessa KPV:n karuin lukemin 4-1, päävalmentajana Kokkolan päässä toimineen Jani Uotisen oli aika tehdä tilaa seuraajalleen.

Miika Juntunen itsevarmana

Mitkä ovat Juntusen lääkkeet, joilla laiva käännetään takaisin kohti Veikkausliigaa?

”Positiivinen ja aktiivinen hyökkäävä pelityyli, jossa KPV tahdittaa pelin kulkua. Sen jälkeen pelipaikkakohtaiset roolit kullekin pelipaikalle ja perussäännöt joukkueen pelaamisesta jokaisessa mahdollisessa pelituloksessa pelin lopussa. Puolustuspeli, hyökkäyspeli ja pelin avaaminen. Ensin joukkuekuria pelaamiseen ja sitten asennetta työntekoon!”

Pelaajaurallaan mm. 427 Veikkausliigaottelua, kaksi A-maaottelua, kolmetoista 21-vuotiaiden maaottelua, kymmeniä juniorimaaotteluita, kolme Suomen Mestaruutta, yhden pronssin ja yhden Suomen Cupin voiton reppuunsa keränneeltä Juntuselta löytyy kokemusta OPS:n peräsimestä valmentajana ja managerina. OPS on noussut tuona aikana kahdesti Ykköseen, vuosina 2009 ja 2016, sekä sijoittunut Ykkösessä toiselle sijalle vuonna 2011.

Itsetuntoa tuoreelta päävalmentajalta ei ainakaan puutu. Hän lähettääkin kokkolalaisille jalkapallon ystäville terveisiä.

”Tervetuloa katsomaan intohimoista, positiivista, hyökkävää ja voittavaa jalkapalloa Keskuskentälle. Tuon mukanani kuorma-autolastillisen itseluottamusta.”

Lähde: KPV

— —
KATSO MYÖS: Video: Robin Lod teki kauniin maalin MLS:n pudotuspeleissä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here