Maanantaihin Allsvenskanin sekä Veikkausliigan voimin

Maanantaiseen tuplaukseen isketään kiinni Allsvenskanilla ja Veikkausliigalla. Matseina toimivat IFK Norrköping – Mjällby AIF & FC Lahti – FC Honka.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

IFK Norrköping – Mjällby AIF

Allsvenskanin alkukauden kuumimpiin joukkueisiin kuuluva IFK Norrköping isännöi Carljohan Erikssonin edustamaa Mjällbyä tänä iltana klo 20:00 alkaen.

Lapulle isketään kotivoittoa, sillä onhan Peking aivan ehdoton suosikki kolmen pisteen voittajaksi tänään. Pirteästi kauden aloittanut Mjällby on kärsinyt heikoista otteista viime viikot, sillä neljästä edellisestä matsista saldona on kolme tappiota ja yksi tasuri.

Sen sijaan Peking on vetänyt koko kauden kotikentällä ilman tappioita. Kuudesta kotiottelusta tuloksena viisi voittoa ja yksi tasapeli Elfsborgia vastaan. Tänään kotivoittojen sarakkeeseen on tiedossa kuudes kappale.

FC Lahti – FC Honka

Veikkausliigan illan ainokainen pelataan Lahdessa, jonne saapuu vieraita Espoosta FC Hongan muodossa.

Honka on hallitsevan mestarin KuPSin lisäksi ainoa joukkue, joka ei ole vielä hävinnyt sarjassa otteluakaan. Tänään olisi sauma jatkaa tätä tilastoa, sillä espoolaiset ovat paperilla suosikkeja matsin hoitamiseen.

Ei kuitenkaan lähdetä pelaamaan vierasvoittoa, vaan isketään varovainen overi liuskalle. Lahden kolmessa edellismatsissa on nähty jopa kymmenen osumaa ja tänäänkin uskoa on siihen, että molemmissa päissä soi. Kuhnurit ovat vetäneet kaksi ainoaa kotimatsiaan maaleitta HJK:ta ja SJK:ta vastaan, joten eiköhän tuokin nollaputki saada tänään poikki. Tästä esimerkiksi Vahid Hambo voisi ottaa vastuun.

TUPLAUKSEEN!

Video: Robin Lod teki kauniin maalin MLS:n pudotuspeleissä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here