Miehen logiikka VS naisen logiikka vedonlyönnissä

Vedonlyönti on perseestä! Tai ainakin lätkävedonlyönti.

Tähän lataan loistavan esimerkin miten taas tuhlasin hetken elämästäni analysoiden pelejä ja miettien, että mitä laitan betseihin.

Luotin HIFK:n peliin kuin vuoreen ja tästä syystä laitoin Stadin punaiset voittamaan. HIFK:n peli Jyp No Smoking Hockey Teamia vastaan oli hyvää, poislukien kolmannen erän pieni nukahdus, jolloin JYP tuli kolmella kolmannen erän maalilla ohi ja kusi minun eiliset vedot. Kiitos tästä, mutta silti luotto Big Red Catseihin.

Kärpät ovat pelanneet naurettavan hyvin viimeaikoina, joten luotin heihin -1:sen verran. Haistoin, että ennätystä janoava joukkue tulee murskaamaan vastustajan.

Blues on saanut jostain todella hyvän ryhtiliikkeen vaikka taustoissa huhutaan konkurssia, uutta omistajaa yms. niin riesin, että Espoo olisi paljon kovempi kuin Turku ja tähän varma voitto Bluesille.

HPK – Jokerit. Hpk otti murskatappion 7-0 tovi sitten Kärpiltä. Hieman vajaamiehinen Jokerit on pelannut hyvin. Summa summarum yksristikaksi; Jokerit voittaa.

Tuossa oli siis minun lappu. Analysoin hieman tarkemmin, kun mitä yllä on kirjotettu.

Sitten tyttöystäväni meni isänsä kanssa R-kioskille, jossa appiukko sanoi tyttärelleen, että laita kolme ottelua pitkävetoon.

Pitkäveto

 

Nainen tempasi tälläisen ”vakiotulosvedon” ja perustelut kuuluivat: ”Jokerit lyttyyn, vessanpyttyyn, vedetään alas, HIFK on paras”.

No vajaa 500€ riihikuivaa. Sekunnin miettimisellä. Ensimmäinen lappu.Ikinä. 500€. Saatana! Ensimmäisiä lauseita juhlimisen jälkeen oli: ”pitäisiköhän sun antaa mun tehä ne vedot?”

Voitte laittaa komnenttikenttään kysymyksiä NHL-peleistä. Kysyn varmat tipsit ja niihin perustelut. On odotettavissa ”Micke on ihana”, ””se hai-logo on makee” ja ”Teemu on paras” -perusteluita.

Edellinen artikkeliSuomen kokoonpano Walesia vastaan
Seuraava artikkeliOi Suomi on!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän