Mestarien Liigan kierroskatsaus, osa 1 – Juventus & Real Madrid pääruokana

Illan päänäytös ei pettänyt

B-lohkon huippuottelu Juventus-Real Madrid ei jättänyt ketään kylmäksi. Vaiherikas ottelu päättyi lopulta 2-2 tasatulokseen. Ottelun ensimmäinen puoliaika mentiin kotijoukkueen komennossa. Juventus piti palloa ja loi parhaat maalipaikat.

Jakson loppuhetkillä Realin Raphael Varane veti Paul Pogban kumoon boksissa – tuloksena pilkku. Arturo Vidal ei erehtynyt ja siirsi Vanhan rouvan johtoon, kun pelikellossa oli 42. minuuttia.

Toiselle jaksolle tultaessa osat vaihtuivat, Real Madrid hallitsi kenttätapahtumia lähes koko toisen puoliajan. Tulosta syntyi 52. minuutilla, kun Martin Caceres antoi käsittämättömän syötön alaspäin suoraan Karim Benzeman jalkaan. Tämä syötti Cristiano Ronaldon läpiajoon. Portugalilainen tasoitti tilanteeksi 1-1.

100 miljoonan mies Gareth Bale vei Realin 2-1 johtoon kahdeksan minuuttia myöhemmin. Lohkossa tukalaan tilanteeseen ajautuneet torinolaiset kuitenkin tasoittivat 65. minuutilla Fernando Llorenten toimesta. Lisää maaleja ei nähty ja pisteet tasattiin.

Lohkon toisessa ottelussa FC Kööpenhamina otti sensaatiomaisen 1-0 kotivoiton Galatasaraysta Daniel Braatenin maalilla. Lohkoa johtavalla Real Madridilla on 10 pistettä. Galatasaylla ja Kööpenhaminalla on neljä pistettä. Juventus on viimeisenä saalistettuaan ainoastaan kolme tasapelipistettä.

A-lohkossa ei maaleilla mässäilty

Manchester United ei onnistunut hakemaan täyttä pistepottia Real Sociedadin vieraana. Vaihdosta kentälle tulleella Robin Van Persiellä oli paras paikka ratkaista ottelu 70. minuutilla rangaistuspotkusta. Van Persien pilkku osui kuitenkin tolppaan. ManU:n Maroune Fellaini hölmöili itsensä suihkuun otettuaan toisen keltaisen kortin ottelun loppuhetkillä. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Myöskään Shakhtar Donetskin ja Bayer Leverkusenin ottelussa ei maaleja nähty. Näin Manchester United jatkaa lohkokärjessä kahdeksalla pisteellä. Toisena on Leverkusen (7 p.) ja kolmantena Shakhtar (5 p.). Perää pitää Real Sociedad, jolla on kasassa yksi piste.