Mestarien Liigan kierroskatsaus, osa 2 – Manchester City & Bayern Munchen marssivat 16 joukkoon

Olympiakos tarrasi jatkopaikkaan

PSG jäi nihkeään kotitasapeliin lohkojumbo Anderlechtin kanssa. Demy de Zeeuw tarjoili shokkihoitoa 68. minuutilla viemällä vieraat johtoon. Zlatan Ibrahimovic pelasti pariisilaiset kuitenkin suuremmalta nöyryytykseltä tasoittamalla loppulukemiksi 1-1 pari minuuttia myöhemmin.

Olympiakos otti 1-0 kotivoiton Benficasta Konstanin Manolasin maalilla. Tämä nosti kreikkalaiset seitsemään pisteeseen lohkon kakkossijalle ennen kahta viimeistä ottelua. Benfica on lohkossa kolmantena neljällä pisteellä.

Kärjessä oleva PSG on käytännössä varmistanut jatkopaikan, sillä on 10 pistettä. Anderlechtille piste oli lohkovaiheen ensimmäinen.

City jatkoon Agüeron ja Negredon johdolla

Manchester City jatkoi siitä, mihin se viikonloppuna jäi. City kaatoi TsSKA Moskovan vakuuttavasti 5-2 Sergio Agüeron tehtyä kaksi ja Alvaro Negredon kolme maalia. TsSKA:n maaleista vastasi Seydou Doumbia.

Bayern Munchen haki puolestaan rutiininomaisen 1-0 voiton tsekkiläisen Viktoria Plzenin vieraana. Mario Mandzukic teki ottelun ainokaisen 65. peliminuutilla. Tulosten myötä Bayern ja City varmistivat paikkansa 16 parhaan joukossa. Viktoria Plzen ja TsSKA pelaavat puolestaan enää Eurooppa Liigan jatkopeleihin oikeuttavasta kolmannesta sijasta.