Mestareiden liigan 2. pelipäivä: Atletico Madrid – Zenit

G-lohkon toisessa ottelussa Pietarin Zenit matkusti Madridiin Atleticon vieraaksi. Tämä ottelu oli vauhdikkaampi kuin toinen lohkon ottelu.

Atletico otti ottelun haltuun heti alusta ja 40. minuutilla Atleticon Miranda puski kulmatilanteesta kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Toisen puoliajan alussa Zenit pääsi peliin mukaan Hulkin todella lujalla vedolla noin 20 metristä maalin perukoille. Peli 1-1, kun peliä oli pelattu 58 minuuttia. Tästä kaksi minuuttia eteenpäin niin Zenitin Aleksandr Kerzhakov laittoi vapaapotkun ylärimaan.

64. peliminuutilla Atleticon Arda Turan sai potkittua viimein pallon maaliin vapaapotkun jälkitilanteista. Kolme yritystä lähietäisyydeltä ja neljäs veto meni maaliin. Peli 2-1 Atleticolle.

10 minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppumista Leo Babtista muokkaa luvut 3-1 Turanin syötöstä.

Nämä luvut jäävät voimaan loppuvihellykseen asti ja 3 pistettä jää Espanjaan.