Mestarien liigassa pelattiin tiistai-iltana alkulohkojen toisen kierroksen otteluita. Lionel Messi avasi maalihansa PSG:ssä.

KATSO MYÖS: Video: Jättiyllätys Mestarien liigassa – FC Sheriff kaatoi vieraissa Real Madridin

Paris Saint-Germain kaatoi kotikentällään Manchester Cityn numeroin 2-0 (1-0) Mestarien liigan A-lohkon huippumatsissa tiistai-iltana. Pariisilaisten 34-vuotias hyökkääjä Lionel Messi teki avausmaalinsa joukkueessa.

Idrissa Gueye vei PSG:n 1–0-johtoon heti 8. minuutilla. Man Cityllä oli avausjaksolla paikkansa tasoitukseen, mutta palloa ei saatu maaliin. Bernardo Silva laukoi aivan avopaikasta ylärimaan.

Sitten 74. minuutilla nähtiin se, mitä monet olivat odottaneet – Messin ensimmäinen maali uudessa joukkueessaan. Ja se oli hieno maali! Messi sai pallon juoksuun, otti seinän Kylian Mbappen kanssa ja laukoi pallon maalin kattoon, 2-0!

— —
KATSO MYÖS: Video: Fulhamin pelaajat juhlivat maalia kiusatuksi tulleen 13-vuotiaan kannattajansa kanssa