Mestarien liigassa pelattiin tiistai-iltana alkulohkojen toisen kierroksen otteluita. FC Sheriff haki yllätysvoiton Madridista.

Transnistrian alueelta Moldovasta oleva Mestarien liigan ensikertalainen FC Sheriff Tiraspol kaatoi vieraskentällä Real Madridin numeroin 1-2 (0-1) D-lohkossa tiistai-iltana. FC Sheriff voitti myös avauskierroksen ottelunsa, kun kaksi viikkoa sitten kaatui Shakhtar Donetsk numeroin 2-0.

Djasur Yakhshibaev vei vieraat johtoon 25. minuutilla. Realin konkarihyökkääjä Karim Benzema tasoitti rankkarista 65. minuutilla, ja peli näytti etenevän kohti tasapeliä. FC Sheriffin Sebastian Thill pamautti kuitenkin hienon 1-2-voittomaalin 89. minuutilla.

— —
KATSO MYÖS: Video: Fulhamin pelaajat juhlivat maalia kiusatuksi tulleen 13-vuotiaan kannattajansa kanssa