Gold Cupissa pelattiin välierät perjantaina aamuyöllä Suomen aikaa. Meksiko etenee finaaliin, kun Hector Herrera laukoi voittomaalin lisäajan lisäajalla.

Meksiko voitti Kanadan numeroin 2-1 (1-0) Gold Cupin välierissä. Tasainen ottelu huipentui ja ratkesi aivan viimeisillä sekunneilla.

Ottelun avausmaali nähtiin ensimmäisen jakson lisäajalla, kun Kanadan Orbelin Pineda teki oman maalin. Kanada sai tehtyä kuitenkin tasoitusmaalin 57. minuutilla Tajon Buchanan osuttua, 1-1. Meksikolla oli paikka siirtyä johtoon muutamia minuuttia myöhemmin, mutta Carlos Salcedo epäonnistui rankkarissa.

Näytti jo siltä, että edessä on jatkoaika, mutta Meksiko hyökkäsi vielä kerran. Ajassa 90+9 Rodolfo Pizarro syötti vasemmalta laidalta takaviistoon, missä Hector Herrera laukoi 2-1-voittomaalin.

Toisessa välierässä USA kaatoi Qatarin numeroin 0-1. MM-kisojen 2022 kisaisäntä Qatar oli mukana turnauksessa kutsuvieraana.

Copa de Oron, eli Gold Cup on Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian alueen jalkapalloliiton maiden yhteinen jalkapalloturnaus, joka pelataan Yhdysvalloissa 10.7.-1.8.2021. Mukana on 16 maata, jotka pelaavat neljässä lohkossa.