Upea taistelu Ukrainassa – KuPS etenee Konferenssiliigan karsintojen 3. kierrokselle!

KuPS teki upean tempun Ukrainassa, kun se venyi ensin jatkoajalle ja lopulta voittoon asti FC Vorskla Pultavaa vastaan Konferenssiliigan karsinnoissa.

KuPS kaatoi vieraskentällä jatkoajan jälkeen FC Vorskla Pultavan numeroin 2-3, 2-2 (0-0) Konferenssiliigan 2. karsintakierroksen toisessa osaottelussa torstai-iltana. KuPS etenee 3. karsintakierrokselle yhteismaalein 5-4.

Ottelun avausjakso oli maaliton, mutta toisella jaksolla verkot heiluivat. Kotijoukkueen Olivier Thill teki 1-0-osuman 48. minuutilla, mutta vain minuutti myöhemmin kuopiolaisten Jordan Sebban tasoitti.

Sitten 55. minuutilla Oleksandr Sklyar vei Vorskla Pultavan uudelleen johtoon. Näytti jo siltä, että ukrainalaisjoukkue ottaa voiton, mutta KuPS teki avausosaottelun tapaan lisäajalla tasoituksen. Urho Nissilä teki 2-2-tasoituksen 93. minuutilla. Edessä oli jatkoaika. Ratkaisumaali nähtiin 111. minuutilla, kun Lucas Rangel teki 2-3-voittomaalin.

Konferenssiliigan kolmannella ja viimeisellä karsintakierroksella KuPS kohtaa voittajan otteluparista Astana (Kazakstan) – Aris Thessaloniki (Kreikka). Ottelut pelataan torstaina 5.8. ja torstaina 12.8.

FC Honka sen sijaan putosi jatkosta, kun NK Domzale haki 0-1-vierasvoiton ja etenee jatkoon yhteismaalein 2-1.

— — —
Coolbetin ilmaiskierroskarkelot: joka päivä!
— — —

HJK ja Malmö pelasivat 2-2-tasapelin Mestarien liigan 2. karsintakierroksen toisessa osaottelussa keskiviikkoiltana. Malmö FF voitti avausottelun kotikentällään numeroin 2-1. Malmö etenee 3. karsintakierrokselle yhteismaalein 4-3.

HJK:n europelit jatkuvat Eurooppa-liigan karsintojen 3. kierroksella, jossa vastaan tulee azerbaidzanilainen Neftçi PFK. Ottelupari alkaa vierasottelulla Azerbaidžanissa torstaina 5.8., ja jatkuu Klubin kotiottelulla Bolt Arenalla torstaina 12.8. klo 19:00.