Veikkausliigakausi 2023 jatkuu runkosarjan jälkeen Mestaruus- ja Haastajasarjalla. FC Lahden Matheus Alves teki upean voittomaalin.

FC Lahti kaatoi kotikentällään KTP:n numeroin 2-1 (2-1) Veikkausliigan Haastajasarjassa perjantai-iltana.

Ottelun kaikki maalit nähtiin kahdeksan minuutin sisään avausjaksolla. Ensin kotkalaisten Mika laukoi ovelasti vieraat johtoon. Pari minuuttia myöhemmin FC lahti tuli tasoihin, kun Leon Krekovic osui.

Ja sitten 25. minuutilla nähtiinkin tyylikäs voitto-osuma. FC Lahti sai kulmapotkun, ja jälkitilanteesta KTP-puolustus puski pallon korkealle. Kotijoukkueen Matheus Alves pamautti puolittaisella saksipotkulla pallon reppuun, 2-1.

Matheus Alves tekee voittomaalin

KATSO MYÖS: Ykkösen jatkosarjojen otteluohjelmat – EIF ja Gnistan taistelevat suorasta noususta

Kuuden parhaan Mestaruussarja sekä runkosarjan sijoille 7.-12. sijoittuneiden Haastajasarja pelataan yksinkertaisina sarjoina ja jatkosarjojen avausottelut pelataan FIFA-päivien jälkeen ensi viikon lopulla 15.-17. syyskuuta.

Mestari ja putoaja ovat selvillä viimeistään päätöskierroksen 21.10. jälkeen.

Veikkausliigakausi jatkuu Mestaruus- ja Haastajasarjan jälkeen vielä eurolopputurnauksella, jossa ratkaistaan yksi paikka kauden 2024-25 UEFA:n Konferenssiliigan karsintaan.