Malmö otti niukan voiton HJK:sta – Markus Halsti sai upeat kiitokset Malmö-kannattajilta

Hallitseva Suomen mestari HJK jatkoi euromatsejaan, kun se pelasi Mestarien liigan 2. karsintakierroksen avausosaottelussa Malmössä keskiviikkoiltana.

— — —
Coolbetin ilmaiskierroskarkelot: joka päivä!
— — —

Malmö FF voitti kotikentällään HJK:n numeroin 2-1 (1-0) Mestarien liigan 2. karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa keskiviikkoiltana.

Antonio-Mirko Colak vei Malmön johtoon juuri ennen taukoa. Roope Riski toi HJK:n tasoihin 68. minuutilla! Kuitenkin Anders Christiansen teki hieman onnekkaasti 2-1-voittomaalin 74. minuutilla.

Joukkueiden toinen kohtaaminen on luvassa heti tulevana tiistaina Bolt Arenalla Helsingissä. Vaikka vierasmaalisääntö ei ole enää tällä kaudella voimassa, on HJK:lla kaikki mahdollisuudet edetä otteluparista jatkoon.

Markus Halsti saa kiitokset

HJK:n 37-vuotias konkaripelaaja Markus Halsti istui koko ottelun vaihtopenkillä, mutta oli loppuvihellyksen jälkeen kotijoukkueen kannattajien kiitosten ja laulujen kohteena. Halsti pelasi Malmössä vuodet 2008-2014 ja jätti itsestään hienot muistot kannattajille. Upeaa jalkapallokulttuuria!

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

HJK pudotti Montengron mestarijoukkue Buducnost Podgorican murskaavaasti yhteismaalein 7-1 Mestarien liigan 1. karsintakierroksella.