Kesäolympialaiset 2021 järjestetään Tokiossa, Japanissa, pe 23.7. – su 8.8. Miesten futisturnaus pyörähti käyntiin jo torstaina. Brasilian Richarlison oli liekeissä avausottelussa.

— — —
Coolbetin ilmaiskierroskarkelot: joka päivä!
— — —

Brasilia voitti Saksan numeroin 4-2 (3-0) kesäolympialaisten miesten jalkapalloturnauksen D-lohkon avausottelussa Jokohamassa, Japanissa, torstaina iltapäivällä.

Ottelun ylivoimainen hahmo oli seuratasolla Evertonia edustava 24-vuotias brassihyökkääjä Richarlison. Brasilia käytännössä ratkaisi ottelun jo avausjaksolla, kun Richarlison painoi kolme maalia puolessa tunnissa. Avausjakso oli Brasilian näytöstä.

Toisella jaksolla kuitenkin pelin kuva oli toisenlainen. Saksa sai tehtyä kavennusmaalin 57. minuutilla, kun Nadiem Amirin laukaus sujahti todella helposti brassivahti Santos näpeistä verkkoon, 3-1. Saksan iltapäivä kuitenkin synkkeni entisestään muutamaa minuuttia myöhemmin, kun kapteeni Maximilian Arnold lensi kahdella keltaisella kortilla suihkuun.

Saksan Ragnar Ache kavensi vielä 83. minuutilla, mutta Brasilian Paulinho teki lisäajalla loppunumeroiksi 4-2.

Miesten turnauksessa on mukana 16 maata, jotka pelaavat neljässä lohkossa. Naisten turnauksessa on mukana 12 maata, jotka pelaavat kolmessa lohkossa. Otteluita on nähtävissä suorina lähetyksenä TV2:lta, Yle Areenasta ja Kutoselta.

Jos video ei aukea, voit yrittää avata sen TÄSTÄ.