marius noubissin maali puoliaika

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina kolmen ottelun kierros. Ilveksen Marius Noubissi teki komean voittomaalin PS Kemin verkkoon.

Sarjaseiskana majaileva Ilves kaatoi jumbopaikkaa pitävän PS Kemin numeroin 2-0 (1-0). Mainion debyyttiottelunsa pelannut Fofana Tiemoko hankki 25. minuutilla rankkarin ja laukoi pilkun sisään, 1-0.

Sitten 53. minuutilla nähtiin tyylikäs osuma, kun Noubissi laukoi loppulukemiksi jääneen 2-0-maalin. Noubissi voitti ensin kaksinkamppailutilanteessa kemiläispuolustajan 100-0, tuon jälkeen mies harhautti toisen kemiläispakin ja lopuksi pallo maalin kattoon.