Ei herkille – video Evertonin Andre Gomesin karmeasta loukkaantumisesta

Video Evertonin Andre Gomesin loukkaantumisesta ei herkille sovi. Hirvittävä loukkaantuminen tapahtui sunnuntain Sprus-ottelussa.

Evertonin ja Tottenhamin välinen ottelu oli edennyt 77. minuutille, kun tapahtui jotakin todella karmivaa. Evertonin portugalilaispelaaja Andre Gomes nousi vahvasti laitaa pitkin, kun Tottenhamin Son Heung-min yritti pysäyttää hänet. Korealaispelaajan taklauksen jälkeen Gomes törmäsi vielä Serge Aurieriin, ja jäi kentän pintaan makaamaan tuskissaan huutaen.

Hidastuskuvat näyttivät pian, että Gomesin oikea nilkka oli vääntynyt täysin luonnottomaan asentoon. Myös pelaajien järkyttyneet reaktiot kertoivat paljon tilanteen vakavuudesta. Osa pelaajista keskittyi auttamaan Gomesia, kun taas osa lohdutti itkuun puhjennutta Sonia.

– Son on murtunut. Hän ei kykene nostamaan edes päätään, koska hän itkee niin paljon, Tottenham-tähti Dele Alli kertoi BBC:lle.

Tottenham valmentaja Mauricio Pochettino kiitteli ottelun jälkeen Evertonin pelaajia, jotka tarjosivat tukensa taklauksesta ulosajon saaneelle Sonille.

– Haluaisin kiittää Everton-kapteeni Seamus Colemania, joka tuli ottelun jälkeen pukuhuoneeseemme lohduttamaan Sonia, Pochettino kertoi lehdistötilaisuudessa.

Maanantaina Everton tiedotti, että Gomes vietiin suoraan Goodison Parkin stadionilta Aintreen sairaalaan, jossa hänen nilkkansa todettiin sekä menneen sijoilta että murtuneen.

Itse ottelu päättyi lukemiin 1-1. Maalinteossa onnistuivat tunnin kohdalla juuri Sonin esityöstä osunut Alli sekä lisäajalla tasoituksen iskenyt Evertonin Cenk Tosun.

Ei herkille – Andre Gomes loukkaantui hirvittävällä tavalla

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

KATSO MYÖS: Video: Mario Balotelli keskeytti pelaamisen ja potkaisi pallon katsomoon rasistisen huuteluiden takia

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän