Mario Balotelli: ”Minun ei anneta olla normaali”

Italialaishyökkääjä Mario Balotelli on saanut viime aikoina kritiikkiä esityksistään, tai lähinnä maalien puutteesta. Balotelli on tehnyt seurajoukkueelleen AC Milanille maalin viimeksi 1. lokakuuta. Hän ei ole kuitenkaan huolissaan.

”Maalin tekeminen? Luulen, että se maali tulee sieltä, koska olen pelannut hyvin vaikken olekaan tehnyt maaleja”, Balotelli kertoo SkySportsille.

Balotelli siirtyi AC Milaniin tammikuussa. Loistavan kevätkauden jälkeen käynnissä oleva sesonki on ollut toistaiseksi lievästi mollivoittoinen.

Hän vakuuttaa kuitenkin olevansa tyytyväinen oloonsa Milanolaisseurassa, vaikka siirtohuhut ovatkin velloneet italialaisen ympärillä viime viikkoina.

”Ajattelen (viikonlopun) Genoa -ottelua, jossa aion pelata hyvin, enkä siirtoikkunaa tammikuussa tai toukokuussa. Olen onnellinen Milanissa”, Balotelli sanoo.

Kiistattomasta lahjakkuudestaan huolimatta Balotellilla on varsin ristiriitainen maine erilaisten ulkojalkapalloiluisten tapahtumien ”ansioista”. Hän kuitenkin vakuuttaa olevansa vain tavallinen kaveri.

”Olen hyvä jätkä. Olen yhtä normaali kuin kuka tahansa, olen vain tilanteessa, jossa ei ole sallittua olla normaali.”

”En ole enää sellainen kuin olin nuorempana”, Balotelli päättää.

Katso alta käyttäjän La Liga youtubeen lataama video Balotellin vuoden 2013 parhaista hetkistä.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Kgb2J3c5l9g

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän