Marcus Rashford laukoi kaksi maalia, kun Englanti voitti alkulohkon viimeisessä ottelussa Walesin näytöstyyliin.

Englanti kohtasi Walesin alkulohkon viimeisessä ottelussa. Gareth Southgaten suojatit nappasivat tyylipuhtaan 3–0-voiton ja marssivat lohkovoittoon.

Maalittoman avausjakson jälkeen Englanti tuli toiselle puoliajalle ryminällä. Sitä oli ehtinyt kulua vain viisi minuuttia, kun Marcus Rashford laukoi upeasti vapaapotkusta avausmaalin.

Pari minuuttia Rashfordin kaunokaisen jälkeen pallo löytyi jälleen Walesin verkosta. Rashfordin hyvän prässäyksen seurauksena pallo päätyi Harry Kanelle, joka käänsi pallon takatolpalle. Sieltä löytyi avauskokoonpanoon päässyt Phil Foden, joka siirsi pallon maaliin.

68. minuutilla illan hahmo Rashford taituroi vielä toisella täysosumallaan ottelun loppulukemiksi jääneet 3–0.

Lohkon toisessa ottelussa USA kaatoi Iranin 1–0. Näiden tulosten myötä Englanti kohtaa neljännesvälierissä Senegalin ja USA Hollannin.