24-vuotias suomalaishyökkääjä Marcus Forss pamautti hienon tasoitusmaalin Middlesbroughille ottelun lopussa.

Middlesbrough ja Rotherdam United pelasivat 1–1-tasapelin Englannin Mestaruussarjassa lauantaina.

Vierasjoukkue Rotherdam United meni 59. minuutilla johtoon, kun Cafú osui. Johto ei kuitenkaan pitänyt loppuun saakka Middlesbroughin Marcus Forss tasoitti 82. minuutilla loppunumeroiksi 1-1.

Kotitasuri sarjajumbon kanssa oli kuitenkin iso pettymys Borolle. Forss palasi viime viikonloppuna pelikentille useamman kuukauden loukkaantumisen jäljiltä, ja mies on nyt osunut molemmissa otteluissa.

24 joukkueen Mestaruussarjan kärjessä majailee Leicester (27 ottelua, 65 pistettä). Toisena on Southampton (28 ottelua, 58 pistettä) ja kolmantena Ipswich Town (27 ottelua, 57 pistettä). Boro on sijalla 11 (28 ottelua, 40 pistettä).